PPN Academie

Hier vindt u scholingen die de beroepsverenigingen van PPN samen organiseren.     

 

NLP 3 daagse

Cursus ‘Vergroot je coachvaardigheden met NLP

Eerstvolgende cursus: 5 november 2021 

NLP is een zeer beproefde en bewezen methodiek die je helpt om op een diepere laag communicatie en gedrag beter te begrijpen, zodat jij effectiever en flexibeler om kunt gaan met al die verschillende typen mensen die jij tegenkomt. Deze training is precies de juiste voor jou als je nieuwsgierig bent wat je als zorgprofessional nog meer kunt bereiken.
Lees verder

   

NLP 3 daagse

Cursusdag Ondernemen voor paramedici: Hoe start ik mijn eigen praktijk - PPN

Eerstvolgende opleiding: 4 februari 2022 

Overweeg jij een paramedische praktijk te starten of ben je net begonnen, dan is deze cursusdag een must! Een eigen praktijk starten is namelijk een grote stap. Naast de behandeling van cliënten moet je als praktijkhouder rekening houden met de wet- en regelgeving, heb je een ondernemersplan nodig en moet de praktijk aan regels voldoen om contracten te krijgen.
Lees verder

 

 

contracten
Workshop ‘Contracteren, een bewuste keuze?

Eerstvolgende cursus: september 2021 (datum volgt nog)
Een toenemend aantal paramedici overweegt niet te contracteren. Maar welke zaken moet je meenemen in je overwegingen om wel of niet te contracteren?  Wat betekent dat voor je praktijk, nu en mogelijk in de toekomst? En past het bij jou en je praktijk?
Lees verder

  

 

PPN IPO


Cursus IPO: vormgeven aan je eigen ontwikkeling

Eerstvolgende opleiding: 30 september 2021 (VOL), nieuwe datum volgt

Deze cursus laat je (her)ontdekken waar je talenten liggen en hoe je dat beter voor het voetlicht kunt krijgen. Je krijgt inzichten in het waarom van de IPO, wat is precies de Demingcirkel en hoe pas ik dit toe in de praktijk, waarom een visie nodig is om smart doelen te kunnen stellen. 
Lees verder

 

 

NLP 3 daagse

  • Workshop ‘Praktijkoverdracht: Tijdig starten met stoppen!’

Eerstvolgende cursus: 7 oktober 2021 

Deze avond-workshop is geschikt voor praktijkhouders die zich afvragen hoe ze op de juiste manier hun praktijk kunnen overdragen. Hoe maak je bijvoorbeeld je praktijk klaar voor verkoop. Wanneer begin je daarmee en wanneer is stoppen financieel haalbaar?
Lees verder

 

 

NLP 3 daagse

  • Training Timemanagement Baas over eigen tijd in de zorg

Eerstvolgende cursus: 12 november 2021 

In deze training leer je hoe je beter omgaat met je kostbare tijd. Heb jij het permanent druk en ervaar jij regelmatig stress in verband met te veel deadlines en zit je klem tussen werk en privé? Dan is deze training een uitstekende tijdinvestering voor zowel je werkgever als jezelf.
Lees verder

 

 

 

 E-learning: IPO-onlinePPN IPO

In samenwerking met IPO-online en de PPN Academie kun je online werken aan je eigen ontwikkeling als professional, dat kan via IPO-online. Hiermee doorloop je fase 1 en 2 van het Individuele Professionele Ontwikkeling (IPO) die nodig kan zijn voor het Kwaliteitsregister Paramedici.
Lees verder

 

 

 

E-learning: Versterk jezelf met NLPcontracten
Deze e-learning biedt je als paramedicus een aantal basis gereedschappen en concrete oefeningen uit de NLP methodiek, gericht op bewustwording van je eigen valkuilen en op het versterken van je zelfverzekerdheid, vertrouwen, mindset, focus en balans in je leven. Deze e-learning biedt een kleine greep uit de mogelijkheden die de NLP methodiek biedt, maar het zijn wel de meest krachtige en praktische tools die je direct kunt toepassen in de praktijk.

Lees verder