PPN Academie

Hier vindt u scholingen die de beroepsverenigingen van PPN samen organiseren. 

 

contractenTimemanagement ‘Baas over eigen tijd in de zorg’

Eerstvolgende cursus: 6 mei en 13 november 2020

 

“Een cursus waar je echt iets mee kunt; je kan er direct mee aan de slag.”

“Heel leuk. Goede afwisseling van praktisch doen en input krijgen van de trainer en tenslotte zelf aan het werk ermee.” “Blij dat ik hier mijn (kostbare) tijd aan besteed.” Lees verder

 

  

contractenTraining ‘Contracteren, een bewuste keuze?

Eerstvolgende cursus: 15 april 2020


Een toenemend aantal paramedici overweegt niet te contracteren. Maar welke zaken moet je meenemen in je overwegingen om wel of niet te contracteren?  Wat betekent dat voor je praktijk, nu en mogelijk in de toekomst? En past het bij jou en je praktijk? Lees verder

 

 

contractenTraining ‘Praktijkoverdracht: tijdig starten met stoppen!’

Eerstvolgende cursus: 24 september 2020
Aan bod komt wat verkoop klaarmaken van de praktijk betekent, en hoe daar tijdig mee te beginnen. Maar ook wanneer stoppen financieel haalbaar is. Hoe een geschikte overnamekandidaat te vinden, te onderhandelen  en afspraken goed in overeenkomsten te vertalen. Wat gebeurt er financieel en fiscaal? En we belichten wat de gevolgen voor eventuele medewerkers zijn.
Lees verder

 

  

contractenStartersdag voor paramedici

26 september 2020

Studeer je bijna af en/of wil je in de eerstelijn aan de slag? Of werk je al enkele jaren in dienst als diëtist, ergotherapeut, huid- en oedeemtherapeut, logopedist, optometrist of oefentherapeut Cesar/Mensendieck en wil je voor jezelf beginnen? Kom dan naar de ‘Startersdag voor Paramedici’!
Lees verder

 

  

NLP 3 daagseCursusdag ‘Gedeelde Besluitvorming bij Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Eerstvolgende cursus: 3 november 2020 

Zelfmanagement, waarbij de cliënt regie houdt over zijn leven tot zover hij wil en kan, is tegenwoordig een hot item in de gezondheidszorg. Het klinkt zo vanzelfsprekend om je cliënt zelf keuzes te laten maken en hem verantwoordelijk te maken voor zijn eigen actieplannen. Vind jij het lastig om je cliënt, die nu de zorg ondergaat, te activeren en om samen met je cliënt tot concrete doelstellingen te komen, dan is deze training iets voor jou.
Lees verder

  

NLP 3 daagse

Cursus ‘Coachend Communiceren met NLP’ (3-daagse training)

Eerstvolgende cursus: 11 december 2020 

Heb jij ook vaak te maken met cliënten die je op een andere of diepere laag zou willen begrijpen, motiveren of inspireren? Cliënten die je nog directer en duidelijker zou willen steunen in hun veranderingsproces?  Soms zijn er cliënten waarvan je weet dat je ze directer en beter zou kunnen helpen als je ze op een andere manier kunt benaderen of stimuleren.
Lees verder

 

 

NLP 3 daagse

Dè NLP Practitioner Opleiding voor Paramedici

Eerstvolgende opleiding: 19 maart 2021 

Met de methodiek NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) leer je niet alleen praktische vaardigheden en technieken om je persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit enorm te vergroten, maar ook hoe jij je gedrag en communicatie met cliënten, mantelzorgers en verzorgers, verwijzers, collega’s en medewerkers kunt verbeteren en verdiepen. 
Lees verder