PPN Academie

Hier vindt u scholingen die de beroepsverenigingen van PPN samen organiseren. 

 

contractenNLP Online inspiratiesessie - Omgaan met verschillende gedragstypen en communicatiestijlen

Eerstvolgende cursus: 23 september 2020
Ben jij benieuwd wat Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is en hoe jij, als paramedicus, dit kan inzetten in je werk en in jouw eigen leven? Wil jij jezelf versterken en duidelijker en met meer impact communiceren met anderen? In een korte live online NLP inspiratie-sessie maak je kennis met een aantal werkvormen afkomstig uit de NLP-methodiek.
Lees verder

 

contractenTraining ‘Contracteren, een bewuste keuze?

Eerstvolgende cursus: 23 september 2020


Een toenemend aantal paramedici overweegt niet te contracteren. Maar welke zaken moet je meenemen in je overwegingen om wel of niet te contracteren?  Wat betekent dat voor je praktijk, nu en mogelijk in de toekomst? En past het bij jou en je praktijk?
Lees verder

  
contractenTraining ‘Praktijkoverdracht: tijdig starten met stoppen!’

Eerstvolgende cursus: 24 september 2020
Aan bod komt wat verkoop klaarmaken van de praktijk betekent, en hoe daar tijdig mee te beginnen. Maar ook wanneer stoppen financieel haalbaar is. Hoe een geschikte overnamekandidaat te vinden, te onderhandelen  en afspraken goed in overeenkomsten te vertalen. Wat gebeurt er financieel en fiscaal? En we belichten wat de gevolgen voor eventuele medewerkers zijn.
Lees verder

 

  

contracten
Webinar: Een eigen praktijk, wat komt daar bij kijken?

29 september 2020

Bij het starten van een praktijk sta je voor veel praktische vragen. Deze webinar, die bestaat uit 3 onderdelen en gegeven wordt door 3 inspirerende sprekers, maakt jou startklaar. 
Lees verder

    

NLP 3 daagseCursusdag ‘Gedeelde Besluitvorming bij Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Eerstvolgende cursus: 3 november 2020 

Zelfmanagement, waarbij de cliënt regie houdt over zijn leven tot zover hij wil en kan, is tegenwoordig een hot item in de gezondheidszorg. Het klinkt zo vanzelfsprekend om je cliënt zelf keuzes te laten maken en hem verantwoordelijk te maken voor zijn eigen actieplannen. Vind jij het lastig om je cliënt, die nu de zorg ondergaat, te activeren en om samen met je cliënt tot concrete doelstellingen te komen, dan is deze training iets voor jou.
Lees verder

 

 contractenTimemanagement ‘Baas over eigen tijd in de zorg’

Eerstvolgende cursus: 13 november 2020

 

“Een cursus waar je echt iets mee kunt; je kan er direct mee aan de slag.”

“Heel leuk. Goede afwisseling van praktisch doen en input krijgen van de trainer en tenslotte zelf aan het werk ermee.” “Blij dat ik hier mijn (kostbare) tijd aan besteed.” Lees verder

 

  
NLP 3 daagse

Cursus ‘Coachend Communiceren met NLP’ (3-daagse training)

Eerstvolgende cursus: 11 december 2020 

Heb jij ook vaak te maken met cliënten die je op een andere of diepere laag zou willen begrijpen, motiveren of inspireren? Cliënten die je nog directer en duidelijker zou willen steunen in hun veranderingsproces?  Soms zijn er cliënten waarvan je weet dat je ze directer en beter zou kunnen helpen als je ze op een andere manier kunt benaderen of stimuleren.
Lees verder

 

 

PPN IPO

Cursus IPO: vormgeven aan je eigen ontwikkeling

Eerstvolgende opleiding: 3 maart en 30 september 2021 

Deze cursus laat je (her)ontdekken waar je talenten liggen en hoe je dat beter voor het voetlicht kunt krijgen. Je krijgt inzichten in het waarom van de IPO, wat is precies de Demingcirkel en hoe pas ik dit toe in de praktijk, waarom een visie nodig is om smart doelen te kunnen stellen. 
Lees verder

 

NLP 3 daagse

Dè NLP Practitioner Opleiding voor Paramedici

Eerstvolgende opleiding: 19 maart 2021 

Met de methodiek NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) leer je niet alleen praktische vaardigheden en technieken om je persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit enorm te vergroten, maar ook hoe jij je gedrag en communicatie met cliënten, mantelzorgers en verzorgers, verwijzers, collega’s en medewerkers kunt verbeteren en verdiepen. 
Lees verder

 

 

E-learning: IPO-onlinePPN IPO

In samenwerking met IPO-online en de PPN Academie kun je online werken aan je eigen ontwikkeling als professional, dat kan via IPO-online. Hiermee doorloop je fase 1 en 2 van het Individuele Professionele Ontwikkeling (IPO) die nodig kan zijn voor het Kwaliteitsregister Paramedici.
Lees verder

 

 

 

E-learning: Versterk jezelf met NLPcontracten
Deze e-learning biedt je als paramedicus een aantal basis gereedschappen en concrete oefeningen uit de NLP methodiek, gericht op bewustwording van je eigen valkuilen en op het versterken van je zelfverzekerdheid, vertrouwen, mindset, focus en balans in je leven. Deze e-learning biedt een kleine greep uit de mogelijkheden die de NLP methodiek biedt, maar het zijn wel de meest krachtige en praktische tools die je direct kunt toepassen in de praktijk.

Lees verder