PPN-Startersdag voor de paramedische professional

Wil je voor jezelf beginnen? Dan is de PPN-Startersdag op 17 juni het evenement voor jou! 

 

‘Starten en samenwerken in de eerstelijn!’

Werk je al enkele jaren in dienst als diëtist, ergotherapeut, huid- en oedeemtherapeut, logopedist of oefentherapeut Cesar/Mensendieck en wil je voor jezelf beginnen? Of ben je onlangs afgestudeerd en wil je in de eerstelijn aan de slag? Kom dan naar de PPN-Startersdag! 

 

Op zaterdag 17 juni organiseert Paramedisch Platform Nederland (PPN), in samenwerking met de VvAA, wederom een startersdag gericht op ondernemen in de eerstelijnszorg én op onderlinge multidisciplinaire samenwerking. De federatie PPN is in 2015 opgericht door vijf paramedische beroepsverenigingen: EN (ergotherapeuten), NVD (diëtisten), NVH (huidtherapeuten), NVLF (logopedisten) en VvOCM (oefentherapeuten).

 

Wegwijs in de eerste lijn

Je maakt deze dag kennis met diverse aspecten van ondernemen in de eerstelijn. Via lezingen en workshops kom je te weten wat er in zo’n beginfase allemaal komt kijken op het gebied van administratie, contracten, wetgeving, financiën & juridische zaken, marketing & sociale media en registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast staat de multidisciplinaire samenwerking in de zorg centraal en hoe je dat kunt vormgeven vanuit een eigen praktijk. Lees hier het programma. 

 

Netwerken

PPN-startersdag bied je een unieke kans om met collega’s van de andere disciplines te netwerken. Ook maak je kennis met je eigen beroepsvereniging.

 

Datum & tijd:

Zaterdag 17 juni 2017, 9.00 tot 17.00 uur

 

Locatie:

VvAA, Orteliuslaan 750, 3528 BB in Utrecht.

 

Kosten:

€ 55,- voor leden van de EN, NVD, NVH, NVLF en VvOCM
€ 85,- voor niet leden
(incl. catering en cursusmateriaal)

 

Je kunt je aanmelden via je eigen beroepsvereniging: