Skip to main content

Bijna afgestudeerd en dan..?

Studeer je bijna af en wil je in de eerstelijn aan de slag? Kom dan naar de PPN-Startersdag op vrijdagavond 22 juni voor studenten en net afgestudeerden.

‘Starten en samenwerken in de eerstelijn!’

Het Paramedisch Platform Nederland (PPN), organiseert in samenwerking met de VvAA, deze Startersdag gericht op ondernemen in de eerstelijnszorg én op onderlinge multidisciplinaire samenwerking. De federatie PPN is in 2015 opgericht door vijf paramedische beroepsverenigingen: EN (ergotherapeuten), NVD (diëtisten), NVH (huidtherapeuten), NVLF (logopedisten) en VvOCM (oefentherapeuten).

Wegwijs in de eerste lijn

Je maakt deze avond kennis met diverse aspecten van ondernemen in de eerstelijn. Via lezingen en workshops kom je te weten wat er in zo’n beginfase allemaal komt kijken op het gebied van administratie, contracten, wetgeving, financiën & juridische zaken, marketing & sociale media en registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast staat de multidisciplinaire samenwerking in de zorg centraal en hoe je dat kunt vormgeven vanuit een eigen praktijk.

Netwerken

PPN-Startersdag bied je een unieke kans om met collega’s van de andere disciplines te netwerken. Ook maak je kennis met je eigen beroepsvereniging.

Datum & tijd:
Vrijdag 22 juni 2018, van 16.00 tot 21.00, Thema: (bijna) afgestudeerd, en dan?! Doelgroep: studenten en/of net afgestudeerd.

Programma:
Kijk hier voor het programma.

Locatie:
VvAA, Orteliuslaan 750, 3528 BB in Utrecht.

Kosten:
Vrijdag 22 juni: € 25,- voor leden van de EN, NVD, NVH, NVLF en VvOCM, € 35,- voor niet leden (prijzen zijn incl. catering en cursusmateriaal)

Aanmelden kan via de beroepsverenigingen:
Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD)
Ergotherapie Nederland (EN)
Nederlandse Vereniging van huidtherapeuten (NVH)
Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatri (NVLF)
Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM)