Skip to main content

PPN Academie

Hier vindt u scholingen die de beroepsverenigingen van PPN samen organiseren.

Webinar Toetreding zorgaanbieders (Wtza)

Eerstvolgende cursus: 6 april 2022

Zit jij nog met vragen over wat de meldplicht Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza) voor jouw praktijk of instelling betekent? Volg dan op 6 april het webinar Wtza via de PPN academie.

Cursus ‘NLP Practioner voor Paramedici (14 dagen)

Eerstvolgende cursus: 16 juni 2022

Met de methodiek NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) leer je niet alleen praktische vaardigheden en technieken om je persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit enorm te vergroten, maar ook hoe jij je gedrag en communicatie met cliënten, mantelzorgers en verzorgers, verwijzers, collega’s en medewerkers kunt verbeteren en verdiepen. Zodat jij nog beter je vak kunt uitoefenen, meer energie en tijd overhoudt en werkt vanuit persoonlijke kracht en plezier.

Workshop ‘Contracteren, een bewuste keuze?'

Eerstvolgende cursus: 13 september 2022

Een toenemend aantal paramedici overweegt niet te contracteren. Maar welke zaken moet je meenemen in je overwegingen om wel of niet te contracteren? Wat betekent dat voor je praktijk, nu en mogelijk in de toekomst? En past het bij jou en je praktijk?

Cursus ‘Vergroot je coachvaardigheden met NLP (1 dag)

Eerstvolgende cursus: 23 september 2022

NLP is een zeer beproefde en bewezen methodiek die je helpt om op een diepere laag communicatie en gedrag beter te begrijpen, zodat jij effectiever en flexibeler om kunt gaan met al die verschillende typen mensen die jij tegenkomt. Deze training is precies de juiste voor jou als je nieuwsgierig bent wat je als zorgprofessional nog meer kunt bereiken.

Workshop ‘Praktijkoverdracht: Tijdig starten met stoppen!’

Eerstvolgende cursus: 28 september 2022

Deze avond-workshop is geschikt voor praktijkhouders die zich afvragen hoe ze op de juiste manier hun praktijk kunnen overdragen. Hoe maak je bijvoorbeeld je praktijk klaar voor verkoop. Wanneer begin je daarmee en wanneer is stoppen financieel haalbaar?